ВИДЕО: Надал се притеснил да стои разголен до Бар Рефаели



20-02-2012 14:46 | Станко Димов

Рафаел Надал може и да няма титла от близо година насам, но за сметка на това направи няколко впечатляващи фотосесии, които ще му докарат не по-малко пари, а и слава.

ВИЖ ФОТОСЕСИЯТА ТУК!

Последната проява на испанеца зад обектива предизвика нечуван фурор. Разбира се става въпрос за снимките на Надал с модела Бар Рефаели, които огряха американската спортна библия Sports Illustrated.

Русокосата красавица призна, че в началото на сесията и двамата са били доста срамежливи, но в последствие са превъзмогнали неловкото изчервяване и са довършили снимките като истински професионалисти. Останало е време дори двамата да се шегуват, че ако се оженят Надал ще вземе фамилията на красавицата и ще се казва – Рафаел Рефаели!

„В началото наистина бяхме малко срамежливи. Както той, така и аз. Снимките продължиха цял ден, така че впоследствие се отпуснахме. Рафа е прекрасен мъж. Той никога нямаше да достигне подобни висоти, ако не бе истински професионалист”, сподели очарователната блондинка по адрес на световния №2 в мъжкия тенис.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини