Григор: Приятно изненадан съм от формата си



03-01-2012 05:36 | Николай Драгиев

Григор Димитров не изключи възможност България да се класира за финала на турнира Хопман къп. Българинът остана доволен от играта си срещу Томаш Бердих и отчете, че се намира в много добра форма.

"Въпреки загубите на сингъл и аз, и Цвети играхме отлично. Ако в сряда срещу Дания се борим както днес, можем да победим. А защо да не стигнем и до финала?

"Актуалното ми състояние е доста добро. Проведох страхотна подготовка, тренирах на макс и сега усещам повече мощ в ударите си. А и концентрацията ми е на ниво, срещу Бердих почти не направих елементарни грешки," заяви Григор в интервю за вестник "Труд".

Димитров признава и класата на Томаш Бердих, който по негови думи е вкарвал 80% първи сервис и с мощния си форхенд е намирал линиите.

"Не съжалявам за загубата, играх на много високо ниво. Дори съм приятно изненадан от себе си. Участвах в страхотно зрелище," коментира Гришо.

Димитров хвали и българската агитка в Пърт. "Мотивират ме мощните скандирания на българите по трибуните. Бяха страхотни, благодаря им за подкрепата!"




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини