Билетите за Турнира на шампионките са в продажба на промоционални цени



28-12-2011 14:55 | Станко Димов

Започна продажбата на билетите за Турнира на шампионките на WTA през следващата година. Това обявиха на специална пресконференция генералният секретар на Българската федерация по тенис Николай Пръвчев и управителят на "Тикетпро България" Пламен Марков.

По време на събитието бяха представени ценовите нива и различните възможности пред българските и чуждестранните любители на тениса в софийската зала "Арена Армеец", която ще приеме престижната надпревара в края на октомври.

"За най-нетърпеливите фенове на тениса сме подготвили специална отстъпка  - от днес до 29 февруари билетите ще се продават на цени, както следва: 8, 15 и 20 лева. Премиум билетите до корта с включен кетъринг ще бъдат на цена 200 лева", обясни Пламен Марков.

Помислено е и за най-верните привърженици на тениса на високо ниво - за тях има пакетни билети за всички дни на турнира: 40, 75 и 100 лева. Премиум пакет до корта с включен кетъринг ще струва 1000 лева.

Вече са ясни и началните часове на двубоите - тези от груповата фаза ще бъдат от 16.00 ч., като ще се играят по три мача на ден, полуфиналите са от 17.00 ч., а финалът на 4 ноември - от 18.00 ч.

Феновете на тениса ще могат да закупят билетите от касите на Ticketpro:
Ул. Шандор Петьофи № 28
Билетен център НДК
Билетен център Арена Армеец - София
Онлайн на www.ticketpro.bg, както и в партньорската мрежа.

 







Турнирът на шампионките е втората по значимост тенис проява в календара на WTA след  турнира на първите осем в световната ранглиста. Проявата в София е с награден фонд $750 000. Право на участие в нея придобиват класираните на предни позиции в световната ранглиста състезателки с поне един спечелен турнир през 2012 г.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини