Пиронкова: Направих промени в подготовката, чакам резултати



17-12-2011 14:12 | Станко Димов

Цветана Пиронкова очаквано получи приз за най-добра родна тенисистката. Четвъртфиналистката от Уимбълдън бе отличена лично от министър председателя на България Бойко Борисов.

„Чувството да съм №1 в България винаги е прекрасно. Това признание означава, че съм се представил много добре през годината. Също така се надявам, че догодина ще успя да защитя това постижение и отново да бъда №1.

„Очаквам „Хопман Къп” с огромно нетърпение. За мен този турнир е нещо ново, тъй като никога не съм играла на смесени двойки. Какъв по-добър начин за дебют в такава надпревара от това да си партнирам с Григор. До момента не сме играли заедно, но се надявам да се представим добре”.

СНИМКИ ОТ ШОУТО В СОФИЯ!

„За 2012-та година си пожелавам най-вече да бъда здрава. От там нататък вече каквото покажа. Направих промени в тренировъчния процес, които се надявам, че ще дадат желаните резултати. Какво промених? Тези детайли ще запазя в тайна”, сподели първата ни ракета.

Цвети Пиронкова се появи в зала „София” непосредствено след победата на двойки на тандема Бойко Борисов – Любослав Пенев, които са и основни фаворити за титлата в турнира „Труд Мастърс”. Пловдивчанката сподели, че не е изненадана от успеха на премиера и футболния селекционер.

„За съжаление малко закъснях и не успях да гледам срещата. Аз обаче съм играла с г-н Борисов и знам, че той е много силен състезател на двойки”, увери Пиронкова.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини