Пеер: Ще помня този турнир до края на живота си



20-02-2010 12:26 | Николай Драгиев

Охраната на турнира в Дубай най-после си отдъхна. Страхотният поход на Шахар Пеер бе спрян от Винъс Уилямс в полуфиналите на надпреварата.

Двубоят между двете трябваше да се проведе на централния корт, но заради сигурността на състезателката от Израел, бе преместен на страничен корт, който да бъде охраняван по-лесно.

Самата Пеер определи преживяванията си в Дубай като "различни, но приятни".

"Сигурна съм, че ще запомня този турнир до края на живота ми. Въпреки всичко намерих нови приятели тук. За съжаление не успях да спечеля, което ми беше мечтата. Няма от какво да се оплача - постигнах много в Дубай, както като професионалист, така и в личностен план."

С отпадането на Пеер си отдъхнаха главно организаторите. Те до последно се опасяваха, че може да има проблеми свързани с палестинската организация "Хамас". Техен член бе убит в Дубай преди дни и основните заподозрени са от израелския "Мосад".

Също така са се появили оплаквания от зрители, които са имали билети и са искали да наблюдават най-големите звезди в играта на Централния корт. Съседният втори корт пък побирал само 1200 души.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини