Тото Грозданов се чувства уморен в края на сезона



02-12-2011 14:43 | Станко Димов

Тихомир Грозданов е сред основните претенденти за триумф в турнира „Д-р Тодор Тодоров”, който се провежда в зала „София”. В събота Тото ще играе на полуфинал, а негов съперник ще бъде опитният Ивайло Трайков.

Тази сутрин ракета №3 на България изигра силен мач и се наложи с 6:2, 6:4 над Марсел Радев. Ето какво сподели Тото след двубоя.

„Чувствам се добре. Като цяло също играя добре, с изключение на няколко моменти, в които се разконцентрирам. В първия сет след 2:2 заиграх силно, във втория също можех рано до пробия, но допуснах няколко лесни грешки, но какво да се прави. Гледам с всеки изминал мач да изчиствам грешките в играта си”, коментира Тото пред Tennis24.bg.

„Вече сме в края на сезона и съм малко уморен. Преди този турнир участвах в три „Чаланджъра” из Европа. За жалост не успех да се представя добре, не се чувствах в кондиция. 

След този турнир ще се ориентирам изцяло към кондиционни тренировки. Ще имам около 20 дни, за да вляза в добра форма за старта на новия сезон. Със сигурност до Нова година няма да участвам в повече турнири. Ще се върна на корта през януари, но все още не е излязла програмата и не мога да кажа кога и къде ще играя”, коментира Грозданов.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини