Фиш: Загубих, но не ми пука



21-11-2011 12:57 | Станко Димов

Марди Фиш бе на крачка от това да поднесе голямата сензация още в дебютния си двубой на финалния „Мастърс” на осемте най-добри за сезона, който се провежда в Лондон. Късно снощи американецът се изправи срещу един от най-големите фаворити – Рафаел Надал.

 

Двамата си размениха по сет, а в третия Фиш водеше с пробив (3:2 гейма), но въпреки това не успя да пречупи испанеца. Въпреки поражението, първата ракета на САЩ остана повече от щастлив от дебюта си в турнира.


„Бях много развълнуван, че ще бъда част от това шоу”, коментира Фиш. „Не играх добре, особено в първия сет. Мисля, че след това малко коригирах представянето си. Това обаче няма значение.

 

Този турнир е невероятен. Не мога да опиша чувството да те представят пред толкова много публика, осветлението е невероятно, изобщо всички е фантастично, абсолютно перфектно. Мисля, че в първите 20 минути изобщо не мислех за представянето си на корта, а за цялата атмосфера около него”, коментира Марди Фиш.


Във вторник американецът ще се изправи срещу Жо-Вилфред Цонга във втория си мач от Група „В”. При победа и двамата ще съхранят шансове за участие на полуфинал. В последния си двубой от групите Фиш ще има за съперник миналогодишния шампион Роджър Федерер.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини