Влюбеният Адам Скот се обясни в любов на Ана Иванович



16-11-2011 13:00 | Николай Драгиев

Един от най-добрите голфъри в света Адам Скот и Ана Иванович отново са двойка след година раздяла. За първи път, след като на US Open двамата подхраниха слуховите, че отново са се събрали, австралиецът открито разказа за връзката си с хубавата Ана.

"Нямаме възможност постоянно да сме заедно, но това не е проблем за нас. Това, което научих от миналото е, че ако искаш да осъществиш нещо, то ще намериш начин да го постигнеш без проблем," заяви Скот, намеквайки че двамата ще направят всичко възможно този път връзката им да просъществува по-дълго.

"Ана е невероятна личност. Ана е най-грижовният човек, който съм срещал. Тя е изключителна рядкост. Това е много рядко срещано за някой в нейната позиция. Тя е съвсем земна и за мен е страхотно да бъде около мен. Освен всичко има страхотно чувство за хумор - много е забавна. Даже, ако съм честен понякога ми е трудно, защото аз съм доста сериозен," споделя още голфърът.

Любопитното е, че самият Адам Скот е бил със сериозен потенциал за тенис кариера преди да предпочете голфа като тинейджър.

Скот разказва и какво се случва, когато излиза на корта с шампионката от "Ролан Гарос" 2008. "За да съм честен, трудно мога да й взема дори гейм. Мога да спечеля няколко точки, но не и гейм. Същото е като в голфа - колкото повече тренираш, толкова си по-постоянен.

"Мога да ударя 5 добри удара на корта, но Ана може 15. Забавно е да играем с Ана, защото аз имам много спортна злоба и предпочитам да вярвам, че съм добър и в тениса. След това обаче се налага да приема унижението, което съм претърпял. Всъщност вярвам, че мога да победя дори Надал, това е проблемът ми," коментира Адам Скот.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини