СНИМКИ: Вижте футболната карта на Надал



12-10-2011 18:04 | Станко Димов

Рафаел Надал вече официално може да се брои като състезател на футболния „Интер Манакор”, който се състезава в третия ешелон на испанския футболен шампионат. Наскоро Рафа изрази съгласие да играе за тима, когато има време затова, и от ръководството на скромния тим побързаха да оформят формалностите.


Разбира се самият Надал едва ли ще излезе някога в официален мач на терена. Треньорът и чичо на Рафаел – Тони Надал побърза да охлади страстите заявявайки, че това е изцяло символичен акт и Рафа няма да играе футбол.


„Това е символично. Няколко момчета, които са приятели на Рафаел, направиха отбор и го помолиха да го картотекират. Това обаче далеч не значи, че ще го видите на терена, няма как да се случи”, увери Тони Надал.


Въпреки, че едва ли ще запише и една минута за „Интер Манакор”, Рафа направи страхотна услуга на приятелите си като сериозно популяризира отбора им. В Испания вече се шегуват, че през последните дни за скромния отбор се пише почти толкова из медиите, колкото за елитните отбори в испанската Примера Дивисион.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини