Стосър не спира да мечтае – пожела си мястото на Вожняцки



03-10-2011 17:54 | Станко Димов

В неделя Саманта Стосър се завърна на победния път, след като надви Цветана Пиронкова на старта на турнира в Пекин. Успехът бе първи за австралийката след историческия триумф на US Open преди няколко седмици, където тя вдигна първата си титла от Големия шлем.


Миналият сезон Стосър напусна China Open още в първи кръг. През тази обаче се справя по-добре и вече очаква следващата си съперничка, която ще бъде сексапилната рускиня Мария Кириленко.


„Последните седмици бяха най-добрите в кариерата ми, в това спор няма. Аз обаче не съм се отказала да се развивам, напротив. Правя всичко възможно, за да ставам по-добра и най-вече по-постоянна в изявите си”, коментира австралийката.


„Не мога да кажа, че върху мен има повече напрежение след успеха на US Open. Никой не може да има по-големи очаквания към мен от мен самата”.


Стосър призна, че не се е отказала от една от мечите си – да оглави ранглистата на WTA, която през последната година е окупирана от Каролина Вожняцки.  „За да изпълня тази цел трябва да подобря доста неща”, откровеничи Саманта.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини