За e-tennis екипировка



02-09-2011 17:18 | Николай Драгиев

E-tennis (www.e-tennis.com) е първата и най-голяма тенис компания в Гърция и Кипър. Тя е основен дистрибутор на Topspin, Lobster и SAM ball machines и много други пособия за тренировки. E-tennis също е официален дистрибутор на Babolat, Head, Mentis, Nike, Lotto, Unique и Wilson.

Ние имаме пълен набор от тенис продукти като ракети, сакове, обувки и екипировка, както и всевъзможни аксесоари, от които се нуждае всеки тенис играч. Освен това предлагаме огромен брой тренировъчни приспособления и тенис DVD-а за треньори. За всеки тенис клуб може да осигурим всички необходими пособия за изграждането на един корт.

Наш приоритет е да предложим тенис екипировка на най-изгодните цени в Европа. За нашите доставки работим с ECONT, които се грижат продуктите да бъдат доставени възможно най-бързо (на втория ден от поръчката).  Ние осигуряваме безплатна доставка за всички поръчки над 390 лева или 200 евро. За поръчки под 390 лв и до 5 кг, цената за доставка е фиксирана 19,50 лева.

Магазинът и складовете на E-tennis са разположени в Солун, който е на 1 час път от границата с България. За нас ще бъде удоволствие да се срещнем с Вас и да осъществим успешно партньорство.

Екипът на e-tennis




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини