След жребия: Финал Шарапова - Уилямс е най-очакван



25-08-2011 22:45 | Niki Niki

Мария Шарапова - Серина Уилямс. Това е най-очакваният финал на US Open 2011, след като бе определен жребият за надпреварата. Въпреки това отделните части на основната схема изглеждат доста изравнени и при жените определено интригата ще се запази до последно.

Световната номер 1 Каролина Вожняцки започва срещу Нурия Ягостера Вивес от Испания в първи кръг. Даниела Хантухова, Светлана Кузнецова, Андреа Петкович и Ли На изглеждат най-опасните съпернички на датчанката по пътя към полуфиналите.

Виктория Азаренка изтегли "късата клечка" при жребия. Тя може да играе в трети кръг на турнира с трикратната шампионка Серина Уилямс. Американката пък стартира срещу Бояна Йовановски. При двете фаворитки малшанс да попаднат имаха Ана Иванович и Йелена Янкович. Тук също е и Франческа Скиавоне, която винаги е способна на чудеса от храброст.

Шампионката от Уимбълдън Петра Квитова започва с Александра Дюлгеру от Румъния. Квитова има доста прилични възможности да напредне в турнира, макар да трябва да спори на четвъртфинал с Мария Шарапова. В тази трета част от схемата са още Агниешка Радванска, Пън Шуай, Юлия Гьоргес, Флавия Пенета и Цвети Пиронкова.

Винъс Уилямс, която не е поставена почва в първи кръг с рускиня, а във втори може да се изправи срещу Забине Лизицки. В тази част на схемата е и Вера Звонарьова.

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ ЖРЕБИЙ!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини