ВИДЕО: Азаренка пак се „скара” с репортер, Вожняцки готова на 100%



10-08-2011 17:18 | Станко Димов

Част от най-добрите състезателки в света – Франческа Скиавоне, Каролина Вожняцки, Виктория Азаренка, Петра Квитова и Ли На разкриха подробности от почивката си през последните седмици. Както е известно от понеделник големите битки се подновиха, като целият елит в момента е събран в Торонто.

 

Водачката в ранглистата Каролина Вожняцки сподели, че е презаредила батериите по време на паузата и сега е готова да атакува US Open. В типичния си стил обаче Виктория Азаренка се „сдърпа” с репортера, отговаряйки му с една дума на въпросите.


„Почивката беше страхотна. За няколко седмици се откъснахме от тренировките и презаредихме батериите. Сега се чувствам на 100% готова за двубоите от US Open сериите и за самия US Open. Липсва ми малко игрова практика, но това ще се навакса с мачовете”, сподели световната №1 Каролина Вожняцки.


„Чувствам се страхотно”, бе краткият отговор на една от най-добрите приятелки на Вожняцки – Виктория Азаренка. Учуден репортера я попита „само това ли ще кажеш”, а Вика допълни: „аз съм обикновено момиче и давам обикновени отговори”.


Все пак обаче Азаренка се „разприказва” и сподели, че е използвала почивката си, за да се види с добри приятели и да покара сърф.  




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини