Налбандян: Имам нужда от практика



03-08-2011 18:12 | Станко Димов

Бившият номер 3 в света Давид Налбандян напусна турнира във Вашингтон, където трябваше да защитава титлата си. Още на старта аржентинецът претърпя загуба в два сета от друг ветеран – Джеймс Блейк. След срещата Налбандян призна, че все още е много далеч от най-добрата си форма.


„Сервисът ми не работеше особено добре в първия сет. Беше ми трудно. През втория сет началният ми удар малко се подобри, но вече беше късно. Както и да е, това са фактите и трябва да ги приема. Имам нужда от няколко мача, за да си върна формата”, сподели аржентинецът след двубоя.


На противоположния полюс бе настроението на Джеймс Блейк. Американецът записа втора поредна победа на ниво ATP от месец март насам, когато игра трети кръг в Маями (загуби от Новак Джокович).


„Сервирах по страхотен начин, може би това бе най-добрият ми начален удар за последните две години. Днес играта ми беше на едно ниво по-високо от вчера, това е повече от радостно”, каза Блейк. В следващия кръг той ще се изправи срещу сънародника си Джон Иснър, който подобри значително формата си с началото на US Open сериите.


„Когато се изправиш срещу него понякога няма значение как ще играеш. Той е способен със сервиса си да свали ракетата от ръката ти. Трябва да изчакам за своите шансове и да се възползвам от тях”, каза Блейк.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини