Алманахът Тенис през три века – отличен дар за празниците



23-12-2023 11:13 | Tennis24.bg

В самото навечерие сме на светлите Рождественски празници. Новата 2024 година вече чука на вратите ни. Мислим напрегнато с какво да зарадваме нашите близки.

Какъв по-хубав подарък за всеки запален тенисист, за всеки истински приятел на тениса от… Алманаха „Тенис през три века”, посветен на 125- годишната история на красивия ни спорт в България и 90-години от създаването на БФ по тенис ?! Тази своеобразна Библия на родния тенис е написана от нейните автори увлекателно и с много любов. Та нали именно любов е чувството, което всеки от нас би пожелал да изпита и съответно да дари за Коледа и през Новата 2024-а !

В края на всяка година много тенис клубове в страната отличават свои заслужили състезатели и деятели. За тях също Алманахът би бил много подходяща и ценна награда. 

И още нещо много важно! С Алманаха от близо 470 страници голям формат, над 650 снимки и илюстрации, прекрасно графично оформление и с твърди корици, можете да се сдобиете срещу скромната за това луксозно издание /и незасегната все още от инфлацията/  сума от …30 лв.  Можете да си го закупите лично на кортовете на Българския национален тенис център /бившата Студентска тенис база/ - София, в Борисовата градина, ул. „Незабравка” 3-5 в „Администрация” от Гергана Николова, всеки работен ден от 9.00 до 17.00 ч. Възможни са и поръчки от София и страната по телефона – 0887 500 540 или на мейл – bntccenter@gmail.com, за да ви бъде изпратена книгата чрез куриер по «Еконт» или «Спийди».

Tennis24.bg ви желае от сърце весели Коледни празници и една мирна и здрава, по-спокойна и  заредена с оптимизъм и с успехи в тениса Нова 2024 година!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини