Звезден блясък озари партито на играчите на Sofia Open 2023



Звезден блясък озари партито на играчите на Sofia Open 2023
Свързани турнири
Тагове
07-11-2023 11:15 | Tennis24.bg

Над сто гости се събраха на партито на играчите на Sofia Open 2023, предшестващо тазгодишното издание на българския турнир от сериите АТР 250. Събитието в понеделник вечер в Djanam Sky Club Restaurant в столичния Astoria Grand Hotel беше уважено от рекорден брой от близо 50 от участващите тенисисти и привлече звездно присъствие от българския политически, културен и шоубизнес живот.

Сред ВИП гостите бяха министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, вицепрезидентът на Българската федерация по тенис Мариана Печеян, легендата на плувния маратон Петър Стойчев, поп певицата Поли Генова, шоуменът Иво Танев и още десетки приятели на тениса.

Водещ на официалната част от вечерята беше актьорът Владимир Михайлов, който ще подгрява публиката и по време на мачовете от основната схема в зала "Арена София" от днес до събота.

На сцената се качиха също турнирният директор Орлин Станойчев, както и някои от звездните играчи в турнира. Те бяха приятелски провкирани от австралийската легенда Пол Макнами да споделят своите мисли в навечерието на същинската част от Sofia Open 2023. Допълнителните емоции в турнира пък са гарантирани с използването на sesame бонус код.

"Благодаря на всички забележителни тенисисти, които избраха София за своята последна седмица през сезона. Ние можем да обещаем, че ще направим всичко по силите си, за да ви осигурим един незабравим турнир. Благодаря на всички в моя екип, които работят ден и нощ, за да може всичко това да стане реалност", обърна се към гостите Орлин Станойчев.

Вицешампионът в София от 2019 г. Мартон Фучович заяви високи цели:

"Това е един от любимите ми турнири. Играх финал тук преди няколко години. Надявам се, че тази година ще направя и последната крачка. Единственият проблем е, че сега май всички са по-млади от мен, защото аз остарявам."

Опитният французин Адриан Манарино добави:

"Аз също мога да кажа, че не ставам по-млад, но все още съм наоколо. Боря се и мисля, че се справям доста добре през последните месеци. Първоначално не знаех дали ще играя, ако турнирът беше в Тел Авив. Но след като се отвори тази възможност в София, не се колебах да се възползвам от нея."

Водачът на схемата Лоренцо Музети, който през миналата година стигна до 1/2-финалите в София, също разкри емоциите си:

"Чувствам се много добре. Благодаря ви. Винаги се радвам, когато съм тук. Миналата година се чувствах много добре на корта. Спомням си една прекрасна седмица и се надявам тази година да имам една още по-добра тук."

А Пол Макнами изтъкна безпрецедентната ситуация, в която са поставени организаторите, завършвайки:

"Искам още веднъж да поздравя всички зад кулисите на това събитие. Да организираш турнир от такова ниво за три седмици е нещо невероятно. Благодаря на правителството, на турнирния директор Орлин Станойчев. Благодаря и на всички играчи, че са тук, и им пожелавам една страхотна седмица. Вие правите шоуто, така че да започваме!"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини