Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023



Владо Михайлов ще бъде гласът на Sofia Open 2023
Свързани турнири
Тагове
06-11-2023 11:29 | Tennis24.bg

Владимир Михайлов ще подгрява публиката по време на тенис турнира Sofia Open 2023. Обичаният актьор ще бъде водещ на програмата в зала „Арена София“ във всички пет дни от основната схема на надпреварата от категория АТР 250 от вторник до събота (7-11 ноември).

Той ще влезе в ролята си на глас на най-престижния български турнир още тази вечер по време на партито на играчите в столичния Astoria Grand Hotel.

Освен актьор Владо Михайлов е певец и автор на песни. Той е победителят в 11-ия сезон на музикалното шоу „Като две капки вода“, в който постави рекорд по подкрепа от зрителите.

Познат е като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и „Сленг“, участвал в Евровизия с Equinox и Кристиан Костов. Редовно се изявява и като гост с P.I.F. Има множество награди за музика, сред които „Група на годината“, „Песен на годината“ и др.

Снима като актьор от 2004 г. насам. Участвал е в повече от 70 наши и чужди продукции, редом с имена като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Познат от филми като „Възвишение“ и в главната роля на най-гледания сериал в българския ТВ ефир – „Братя“.

Владо е една от звездите на мюзикъла в България с ролите си на Фантома във „Фантомът на операта“, Сам в „Мамма миа“, Юда в „Исус Христос Суперзвезда“, Жан Валжан в „Клетниците“.

На театралната сцена с Йоанна Темелкова играят „Аз и ти, преди ние“ пред пълни зали в страната.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини