Лазаров и Кузманов научиха съперниците си на старта в София



04-11-2023 21:35 | Tennis24.bg

Двамата български представители с „уайлд кард" в основната схема на Sofia Open 2023 – Димитър Кузманов и Александър Лазаров, научиха опонентите си в първия кръг.

 

Кузманов попадна в горната част на схемата играе срещу Джем Илкел от Турция, който също участва в основната схема със специална покана. Спечелилият срещата ще се изправи във втория кръг срещу тенисист от Австралия – Марк Пърсел или Ринки Хиджиката.

 

Александър Лазаров попадна в долната част на схемата и на старта ще играе с руснака Павел Котов. При победа Алекс ще срещне във втория кръг четвъртия поставен Себастиян Баес (Аржентина), който почива на старта.

Водач в схемата е италианецът Лоренцо Музети, който участва в София за трета поредна година. 21-годишният тенисист почива на старта, а на осминафиналите ще играе с Джак Дрейпър (Великобритания) или Максимилиан Мартерер (Германия).

 

Номер две сред поставените е Адриан Манарино, редовен участник в София. Левичарят от Франция ще срещне на осминафиналите представител на Испания – Роберто Карбайес Баена или Алберт Рамос-Виньолас.

 

Двубоите от основната схема на Sofia Open 2023 започват във вторник, 7-ми ноември и ще се играят по традиция в Арена София.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини