Майката на Мъри въздиша по Фелисиано Лопес, Анди се шегува



26-06-2011 11:57 | Николай Драгиев

Семейство Мъри винаги е било известно със забавните истории, които неговите членове забъркват. А освен всичко успяват да ги представят по забавен начин, с типичното си чувство за хумор.

Оказва се, че майката на Анди Мъри - Джуди определено не е безразлична към неговия колега Фелисиано Лопес. Испанецът, който е смятан за най-чаровния тенисист в момента, се оказва че е получил от мама Джуди прозвището Делисиано (от "delicious" - възхитителен).

В своя профил в "Туитър" майката на световния номер 4, пише: "Фелисиано изглежда чудесно.. както винаги. Утре ще има два мача на Уимбълдън, това е твърде много. Ще ми трябва валиум."

Интересното е, че Лопес и нейният син Анди могат да се срещнат на четвъртфинал на Уимбълдън 2011.

Анди Мъри обаче не пропусна да се пошегува с майка си. "Кара ме да повърна. Това е отвратително," заяви пред пълния централен корт Мъри, след като победи Иван Любичич.

Той разкри, че е опитал да засрами майка си. Мъри, който е в много добри отношения с Лопес, е тренирал заедно с испанеца преди турнира. "Тренирах с него преди Уимбълдън. И понеже майка ми беше на корта, му казах че майка ми иска да си направи снимка с него, тъй като го смята за много красив. Тя почервеня цялата," споделя Мъри.

Все пак Анди Мъри изрази надежда, че при техен сблъсък на корта, майка му все пак ще го подкрепя. "Надявам се, че ще бъде на моя страна," заяви той.

Визията на Лопес породи и още дискусии по време на Уимбълдън. Един от най-популярните коментатори в САЩ Джъстин Гимелстоб заяви за Лопес: "Той е много атрактивен мъж. Висок е, красив и със страхотно тяло. Много метросексуален. Тенисът му също е атрактивен. Той е отличен играч, но явно обича повече да се гледа в огледалото."

Лопес не остана длъжен на Гимелстоб, който в крайна сметка се извини и обясни, че "думите му са извадени от контекста".

Самият Лопес се раздели с дългогодишната си приятелка Мария Хосе Суарес през миналата година, докато бившата Мис Испания е била бременна.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини