Първият по рода си в България детски фитнес център PULSE KIDS отвори врати12-08-2023 05:20 | Tennis24.bg

На 07.08.2023г. в София отвори врати за демонстрационни тренировки първия по рода си в България фитнес център за деца „PULSE KIDS“. Иновативната концепция на клуба е плод на труда и на опита на най-добрите във фитнес сферата у нас – Пулс Фитнес. Първият от поредицата детски фитнес клубове стартира работа по патентована спортно-образователна програма, специално създадена да осигурява пълноценно физическо и социално развитие на деца до 12 годишна възраст.
 
Клубът, локализиран в непосредствено близост до Цариградско шосе, Младост 1, срещу търговски център THE MALL, сграда Grafix е разположени на площ от 800 кв.м. и е оборудван с последно поколение специализирани гимнастически и фитнес уреди за деца, сертифицирани за високо ниво на безопасност.
 
Концепцията на PULSE KIDS е плод на дългогодишна разработка на екип от опитни чуждестранни треньори и български педагози. Програмата е насочена в няколко различни направления, основните от които са:
 
- Създаване на двигателна култура и развитие на умения като гъвкавост, ловкост, сила, бързина и координация
- Изграждане на базисни личностни умения като дисциплина, самостоятелност, амбиция, инициативност
- Стимулиране на социални умения – комуникативност, решителност, отговорност
 
В основата на програмата заляга принципа на НЕконкурентност. Всички деца спортуват и се забавляват в приятелска среда, без форма на състезателен елемент по между си, без напрежение, чрез множество забавни дигитални и образователни способи. Целта е да се формира любов към спорта през игра, дисциплина чрез забавление и да се осигури редовна физическа активност, нужна за поддържането на здравето и спортната форма на всяко дете.

Екипът от висококвалифицирани инструктори, завършили Националната спортна академия, е преминал през няколко етапа на обучение и сертификация, която гарантира перфектно познаване на тренировъчните програми, адаптирани за различни възрастови групи от 1 до 12 годишна възраст. Всички занимания, групови и индивидуални, са съобразени със съответните възрастови групи и съдържат множество физически активности, игри чрез иновативни дигитални системи, внедрени в клуба, разнообразна музика, танци и много забавление.
 
Всяко дете, член на PULSE KIDS, получава достъп до специализирана онлайн платформа, включваща множество тренировки за изпълнение в домашни условия.
 
“Целта на PULSE KIDS е да помогне на децата да възприемат спорта като начин на живот, а не странична дейност, който „отнема от времето им за игра“ - каза Андон Атанасов – изпълнителен директор на проекта. “ PULSE KIDS е иновативна концепция за интелигентни родители, които осъзнават нуждата от физическа активност, време за игри и социализация на всяко дете. Клубът запълва една ниша, която беше отдавна чакана у нас – място, на което децата едновременно се забавляват, спортуват и развиват своите социални умения.“ – обясни г-н Атанасов.
 
Всички тренировки в PULSE KIDS се провеждат в двуезична среда – на български и английски език, което, освен развиване на езиковите умения, дава възможност и за социализация на деца, идващи от различни страни. Тренировъчните групи за по-големите членове са съобразени времево и ще бъдат провеждани преди и след училищни часове. През официалните училищните ваканции, PULSE KIDS ще предлага полудневни и целодневни академии и спортни кампове.
 
Част от услугите на детския клуб ще бъдат и провеждането на тематични партита, забавни рождени дни и лагери.
 
Клубът стартира официално занимания  на 20 септември, като записването за тренировъчните групи вече е в ход, като се предоставя възможност за БЕЗПЛАТНО опознавателно посещение и тренировка на всяко дете.
 
Не губете време, местата във всяка група са ограничени, запишете вашето дете на БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВКА от тук:

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Тенис резултати и статистика
Други новини