ВИДЕО: "Журналистката" Вожняцки прави шоу на пресконференция с Джокович



19-06-2011 17:49 | Николай Драгиев

Световната номер 1 Каролина Вожняцки и Новак Джокович отново показаха че са в отлични отношения и могат да забавляват околните.

Датчанката се включи в последната пресконференция на Джокович преди Уимбълдън, представяйки се за репортер от вестник в Монте Карло. Именно в Княжеството двамата тенисисти са съседи и изглежда често намират поводи да общуват.

"В момента сте в серия от една поредна загуба, как смятате да промените това?" попита Вожняцки своя колега.

Джокович веднага й върна топката: "Ще взема пример от Каролина Вожняцки, не знам дали сте я чували. Тя печели почти всеки свой мач. Ще погледам нейни мачове и ще опитам да прекъсна моята серия от една загуба."

Напористата "журналистка" имаше още въпроси. "А коя е любимата Ви тенисистка? Да не би да е тя?"

"Нека запазя това в тайна. Но тя определено е една от любимите ми състезателки при жените. А и ми е съсед," заяви Джокович, който също е демонстрирал добро разбирателство с Мария Шарапова и Ана Иванович.

"С нея често пием кафе на плажа, обядваме или ходим да тичаме в Монте Карло," заяви Джокович. "Значи тя трябва да е наистина много свястно момиче," заключи Каролина.

След тази размяна на реплики официалните лица на WTA са помолили Вожняцки да остави Джокович и сюрпризираните журналисти да довършат пресконференцията със "сериозните теми".

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини