Награждаваме Златната десетка при младите на 14 януари



30-12-2022 16:11 | Tennis24.bg

На 14 януари 2023 г. (събота) ще се състои награждаването на Viasport.bg на най-добрите млади спортисти, отбор и треньор №1 при подрастващите на България за 2022 г. Те ще бъдат излъчени в анкета до спортните журналисти, която все още тече и ще завърши на 30 декември. 

Домакин на церемонията за втора поредна година ще бъде Театралната зала на ЧСУ „Свети Георги“ в София. За първи път тържеството ще се проведе със съдействието на Български спортен тотализатор.

Победителят в допитването ще бъде награден с ваучер за уикенд почивка за двама в спа хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня и с едногодишна карта за тренировки във фитнеси „Пулс“. Вторият и третият в класацията също ще имат превилегията да тренират безплатно в уникалните зали на „Пулс“, но съответно за 6 и за 3 месеца от годината.

Определеният за най-добър треньор на подрастващи традиционно получава картина от пловдивската художничка Неда Начева. За отбора на годината пък ще бъде осигурена минерална вода „Проспорт“ за състезанията им през цялата 2023 година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини