Бруклин Декър: Ужасно критична съм, обичам перфекционизма



16-06-2011 19:24 | Станко Димов

Фамилия Родик отново е на челните места в американската преса. Както през последните няколко месеца обаче, така и сега причината не е в Анди Родик, а в неговата очарователна съпруга Бруклин Декър. Сексапилната блондинка, която спечели сърцата на мъжката аудитория с фотосесията по бикини призна, че в живота е „ужасно критична” към себе си.

 

Декър бе интервюирана от жълто издание по повод излезлият преди няколко месеца филм “Just Go With It”, който е и неин официален дебют на снимачната площадка. За всеобщо учудване обаче американката призна, че е гледала филма само веднъж, на официалната премиера.


„На 100% мога да ви уверя, че съм гледала филма само веднъж. За първи път се снимах във филм и ми бе особено трудно да се гледам от екрана, защото съм дяволски критична. Дали ще го гледам отново? Не, обичам този филм, но ми е много трудно да се гледам отстрани”, изригна г-жа Родик.


Любопитното е, че явно Декър е взискателна и критична не само към себе си, но и към Анди Родик. Къде на шега, къде сериозно Анди бе споменал, че след финала на Уимбълдън 2009 (б.ред. Родик загуби от Федерер след 14:16 в петия сет, след като бе допуснал един единствен пробив в целия мач) Декър му била сърдита за загубата и не му говорела няколко дни.


Но да се върнем отново към филма. В една от култовите сцени във филма (виж видеото) Бруклин Декър е по бикини, разбира се. Тя обаче определя именно този епизод като много труден.


„Беше ужасно, т.е. беше много смешно. Мисля, че изиграхме тази сцена 8 пъти. След първия опит продуцентът дойде при мен и ми каза: „Казах ти, че искам да си секси. Сега приличаш по-скоро на кон”. Стана ми много смешно, но след това трябваше да повтаряме сцената отново и отново и отново, преди да се получи”, разказва още Декър.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини