Цветана Пиронкова ще бъде сред посланиците на Sofia Open



Цветана Пиронкова ще бъде сред посланиците на Sofia Open
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
01-09-2022 16:24 | Tennis24.bg

Цветана Пиронкова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов и Маги Джанаварова са първите звезди, които ще бъдат част от специалния отбор посланици на Sofia Open 2022. Четиримата отново са сред популярните родни лица, които ще бъдат част от екипа на надпреварата от категория ATP 250 в „Арена Армеец“, а ако искате да следите спортните им резултати, може да го направите чрез zalagania-online.com/bet365-bonus-kod между 25 септември и 2 октомври. 

Бившата ни първа ракета при дамите Цветана Пиронкова за четвърта година е посланик на Sofia Open. Покрай грижите за двете си деца след по-малко от месец тя ще подкрепя родните участници в битките им срещу световните звезди. „За поредна година България ще е домакин на престижния тенис турнир Sofia Open. Освен радост и вълнение за тенис феновете в България, това е рядка и много ценна възможност за родните тенис таланти да усетят атмосферата на световната тенис сцена и да се изправят срещу тенисисти от световния елит в момента. Очаквам с нетърпение да проследя участието на българските тенисисти в турнира - Григор Димитров и другите, сподели Цвети.

Маги Джанаварова с усмивка и чар отправи покана към българската публика за среща на живо съссветовните звезди, които ще спорят за титлата в седмото издание на турнира от категория ATP 250 в България. Изпълнителката на Falling high, „Давам“, „Виновен“ и „За теб“ обича да спортува, но и да наблюдава отблизо истински тенис в „Арeна Армеец“.Юлиан Вергов продължава традицията да е посланик на Sofia Open. Последните години той неизменно е част от всичко преди и по време на турнира, като следи с интерес всяка стъпка на участниците по пътя им към трофея в София. Любимият актьор, за когото тенисът е най-аристократичният спорт на тази планета, не скри вълнението си, че Григор Димитров се завръща пред българската публика.

Ненчо Балабанов държи на мисията си на посланик на Sofia Open. „С нетърпение очаквам тенис събитието на годината! Особено щастлив съм, че и Гришо ще присъства! Стискам палци на всички участници и с радост ще присъствам в залата! А ако има нужда и възможност - и на корта“, споделя актьорът, певец и водещ, който участва в деманстративния мач в “Арена Армеец“ преди две години. Ненчо запълни лятото си с десетки срещи с публиката по време на турнето с комеди шоуто „На къс повод“ в тандем с Алекс Раева, но и репетиции за новото предизвикателство, което предстои в ефира на NOVA „Звездите в нас“. Но едно е сигурно - между 25 септември и 2 октомври сърцето му ще бие по- учестено, защото като истински тенис фен, а и майстор на корта, ще тръпне за битките в София.

Кои други известни български спортисти, актьори, певци, водещи и популярни лица ще бъдат в звездния тим посланици на Sofia Open 2022, ще разберем съвсем скоро.

Билетите за Sofia Open 2022, в който ще участват четирима играчи от Топ 20 в света, са в продажба в мрежата на Eventim. Голямото събитие ще е завръщането на шампиона от 2017 г. Григор Димитров. Друг тенисист, вдигал шампионската купа в София, и то два пъти, е италианецът Яник Синер. 

Пред погледа на родната публика ще играят още №10 в света Хуберт Хуркач, шампионът от „Мастърс“-а в Монреал Пабло Кареньо Буста, един от най-атрактивните тенисисти в света Геал Монфис, носителят на три титли от „Големият шлем“ Стан Вавринка, още един от шоумените в Тура - Александър Бублик, италианската звезда на бъдещето Лоренцо Музети и още много световни имена.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини