Ревю на онлайн платформата PokerStars



24-07-2022 11:20 | Tennis24.bg

Легитимност на PokerStars - сигурност и безопасност

Когато избират онлайн покер зала, играчите търсят сигурна среда. В PokerStars се използват само най-новите технологии, за да се гарантира, че всички финансови транзакции са сигурни, данните на играчите са защитени, а играта е честна. PokerStars разполага със специалисти по интегритет на играта, които работят, за да се уверят, че нито един играч няма предимство пред друг по отношение на справедливостта. За да се поддържа възможно най-високо ниво на качество на играта, е осигурена и софтуерна защита.

Комисията за надзор на хазарта на остров Ман също следи за лицензирането на PokerStars. Тази комисия, която е създадена през 1962 г., следи за контрола на онлайн хазарта. Благодарение на тази подкрепа и на стандартите, които PokerStars спазва, играчите могат да се чувстват сигурни, че ще участват в законна игра.

Съвършенство на софтуера

От няколко години оценяваме софтуера на PokerStars като втория най-добър в света, веднага след Full Tilt. През май 2016 г. PokerStars придоби Full Tilt, превръщайки PokerStars в лидер в областта на софтуера за онлайн покер.Какво прави софтуера толкова страхотен? На първо място, той функционира (или поне работеше преди последната голяма актуализация). Той е лесен за използване и приятен за очите, което е още по-важно. Онлайн покерът съществува от повече от 15 години, но е удивително, че разполага с първокласен софтуер. PokerStars е един от малкото избрани сайтове, които имат такъв.

Използване на мобилно устройство за достъп до PokerStars

Тъй като по-голямата част от играчите предпочитат да играят онлайн покер, докато са в движение, искахме да разгледаме използването на мобилни устройства в нашия преглед на PokerStars. Играчите могат лесно да превключват между десктоп и мобилно устройство, без да губят възможности за покер, благодарение на идентичните функции и поддръжка, налични на мобилното устройство. Играчите могат да управляват банковите си сметки, като правят депозити с помощта на мобилното покер приложение през мобилния касов апарат.За да започнат, играчите трябва да изтеглят приложението на мобилното си устройство. iPad, iPhone и Android устройствата се поддържат от PokerStars за мобилни игри. След изтеглянето на софтуера играчите могат да влязат в системата и да започнат да се наслаждават на покер кеш игри или турнири отвсякъде.

Възможността да играете pokerstars казино игри по всяко време и от всяко място е основно предимство на мобилните игри. Можете да влезете в системата от всяко място, защото вече не сте обвързани с настолния си компютър.

Обслужване на клиенти в PokerStars

PokerStars ще се отнесе с Вас като с професионалист, защото е уважаван онлайн покер сайт. Освен това те участват в онлайн хазартните общности, като отговарят на запитванията на членовете, разрешават проблемите им и търсят обратна връзка.Решенията на директорите на компанията по отношение на последните (негативни) промени не са по вина на персонала за обслужване на клиенти. Ако не друго, работата им е станала по-трудна, защото в наши дни хората се оплакват по-често.

По отношение на отдела за обслужване на клиенти нямаме оплаквания (с изключение на липсата на телефонна поддръжка, която би могла да бъде полезна). Но начинът, по който PokerStars се отнася към клиентите си като към бизнес, се е променил - отново се позоваваме на последните корекции - и това ни притеснява (а съдейки по всички коментари, направени онлайн, притеснява и много други хора). Въпреки това тя все още се оценява като една от най-добрите по отношение на начина, по който се справя с оплакванията на играчите и проблемите с поддръжката.

Заключение

Въпреки че играчите от САЩ нямат право да участват в играта, PokerStars все още може да е най-добрият вариант за онлайн покер играчите по света, но качеството му напоследък спадна. Въпреки това е трудно да се оспори огромният трафик от играчи и наградните фондове на турнирите, които превъзхождат всички съперници на PokerStars, както и другите видове промоции, които PokerStars може да предостави за разлика от своите забележимо по-малки съперници.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини