Евроинс с призови места в конкурса b2b Media Awards 2022



14-07-2022 17:11 | Tennis24.bg

„ЗД Евроинс” АД получи високо признание за своята социалната отговорност и устойчивост  към обществото по време на 8-то издание на конкурса „b2b Media Awards 2022”, който се проведе на 12.07.2022г в частно средно училище “Свети Георги”.
 
Компанията бе отличена с първи места в категориите „Благотворителна инициатива на годината” и „Социален проект на годината”, а в категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса”приза спечели „Евроинс Иншурънс Груп” АД, компанията – майка на „ЗД Евроинс” АД.
 
„ЗД Евроинс” АД спечели първо  място в категория „Благотворителна инициатива на годината”  за осигуряване на средства за рехабилитационен лагер, в с.Равда, на деца лишени от родителски грижи  пребиваващи в „Комплекс за социални услуги за деца с увреждания”, гр.Стражица.
 
Компанията спечели още едно първо място в категория  „Социален проект на годината” за учебна кухня „Надежда“, съвместен проект  с фондация „Светът на Мария”. Учебна кухня „Надежда“ е иновативна инициатива, която дава възможност на повече от 30 младежи с интелектуални и  други увреждания да се развиват и да усвояват уменията, които са им нужни, за да се реализират в обществото. Наред с дейностите в професионалната кухня, в учебният център се развиват и професионални дейности в още три направления: градинарство, почистване, пакетиране.  „ЗД Евроинс” АД трета поредна година подкрепя и дарява средства  за оборудване и развитие на професионалния трудов център.
 

„Евроинс Иншурънс Груп” АД спечели второ място в  категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса” за стипендиантска програма „Постигам по-висок успех”-съвместен  проект  с фондация ”Благотворител”. Програмата има за цел да стимулира усилията и стремежа към знания на ученици с висок успех от 8-и до 12-и клас и студенти 1-ви курс, лишени от родителски грижи. Стипендиите се получават  след конкурс  в два етапа и са сериозен мотив  младите хора да повишат успеха си с повече от една единица. „Евроинс Иншурънс Груп” АД подкрепя програмата за трета поредна година  и приема студенти  на  стаж в компанията.
 
„Гордея се, че проектите, по които работим с колегите и помагаме те да се случат,  и да допринесат за доброто на обществото, са видими и биват оценени подобаващо в конкурси като „b2b Media Awards 2022”. Всяка година конкуренцията между участващите в конкурса компании е все по – голяма, а проектите са все по-добри и по-мащабни. В България отговорните към обществото  компании стават все повече и се наблюдава тенденция, в която не само големите компании с милиони левове печалба, но и по-малки компании участват и подпомагат проекти насочени към подобряване на работната среда на служителите, околната среда, образованието и здравето на обществото. Фокусът на социалната отговорност и устойчивост на нашата компания са българските деца и особено децата в неравностойно положение, лишени от родителски грижи. Нашата кауза е да помагаме за здравето, развитието и образованието на тези деца. Тези три награди са за целия ни екип и ни дават увереност, че вървим в правилната посока и това, което правим го правим добре, затова ще продължим да правим добро за обществото и за средата, в която живеем.”- сподели по време на церемонията Десислава Еленкова,  мениджър „Маркетинг и комуникации” в компанията.
 
„b2b Media Awards 2022”  се провежда за осма  поредна година и има за цел да отличи най-добрите практики на социално - отговорни кампании и ангажираността им с различни социални каузи, които благоприятстват развитието на служителите, околната среда и обществото.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини