Димитров срещу Рубльов – мнението на букмейкърите



18-03-2022 16:26 | Tennis24.bg

Тази вечер (след 21:00 часа) Григор Димитров се изправя срещу Андрей Рубльов в среща от четвъртфиналите на Мастърс 1000 турнира в Индиън Уелс, САЩ. Това ще бъде 5-ти сблъсък между двамата, като до моментът балансът е 2-2 победи. От последната им среща обаче минаха почти три години (Пекин, 2019). 

Световният №7 е в изключителна серия. Преди турнира в Индиън Уелс, руснакът спечели последователно титлите в Марсилия (АТП 250) и Дубай (АТП 500) и в момента е с 12 последователни победи на сметката си. По пътя към четвъртфиналите Рубльов надви последователно в два сета Доминик Кьопфер, Франсис Тиафо и Хуберт Хуркач. 

Димитров също е в отлична форма. Българинът също няма загубен сет в Калифорния, като по пътя си до момента записа победи над Джордан Томпсън, Александър Бублик и Джон Иснър. 

Ако спечели и тази вечер, българинът ще достигне до полуфиналите в Индиън Уелс за втора поредна година. Българинът обаче далеч не е фаворит в срещата. Bwin дава коефициент 3.20 за победа на Григор, докато ставката за Рубльов е 1.36. Това е и напълно нормално, предвид силната серия на руснака и позициите на двамата в ранглистата. 

Спечелилият тази вечер ще срещне на полуфиналите в събота Миомир Кецманович или Тейлър Фриц.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини