Милман победи Адриан Андреев на старта в София



08-11-2020 19:28 | Tennis24.bg

Участващият с „уайлд кард“ Адриан Андреев отпадна на старта на Sofia Open 2020. В първа среща от основната схема, 19-годишният софиянец отстъпи с 3:6, 1:6 пред Джон Милман (Австралия). Двубоят на централния корт в „Арена Армеец“ продължи 73 минути. Във втория кръг Милман ще играе срещу Жил Симон или Андрей Мартин.

Първият сет беше спечелен от Милман, който успя да пробие веднъж подаването на Андреев и поведе с 4:2, след което до края на частта не позволи на българина да навакса изоставането си. Любопитен е фактът, че в целия първи сет имаше едва една точка за пробив. Първата част на двубоя продължи точно 40 минути.

Първият пробив във втория сет дойде в третия гейм и отново беше за Милман, който реализира третия открил се пред него брейк-бол. Малко по-късно австралиецът нанесе нов пробив, с който на практика унищожи интригата в срещата.

В понеделник участието си на единично ще започне Димитър Кузманов. След 18:00 часа, на централния корт, пловдивчанинът ще играе срещу Салваторе Карузо (Италия). В първия ден от седмицата в игра ще видим и двойката Александър Донски – Васко Младенов, които ще имат за съперници представителите на Великобритания Джони О‘Мара / Кен Скупски. Двубоят е трети от програмата на централния корт.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини