Победи за Вавринка, Раонич и Андерсън в Париж



03-11-2020 17:09 | Tennis24.bg

Стан Вавринка се класира за втория кръг на турнира от серията Мастърс 1000 в Париж. На старта на надпреварата швейцарецът се наложи с 6:3, 7:6 (3) над британеца Дан Еванс, който през миналата седмица игра на финала във Виена.

35-годишният Вавринка показа много стабилна игра на сервис, като наниза осем аса и не допусна нито един пробив в хода на целия двубой. В следващия кръг поставеният под номер 12 в схемата Вавринка ще играе с победителя от мача между французина Жил Симон и американеца Томи Пол.

Към втория кръг на турнира продължава и поставеният под номер 10 Милош Раонич. Канадецът се справи без особени трудно със словенеца Аляж Бедене с 6:3, 6:2 за 64 минути. Раонич успя да вкара само 49 процента от първите си сервиси, но въпреки това не направи нито една двойна грешка и записа цели 18 аса. Следващият съперник на Раонич ще бъде Пиер-Юг Ербер.

Южноафриканецът Кевин Андерсън също е в следващата фаза, след като при резултат 5:2 гейма в първия сет в негова полза съперникът му Ласко Джере от Сърбия се отказа заради контузия. Във втория кръг Андерсън ще играе с поставения под номер 3 в схемата Даниил Медведев от Русия, когото победи само преди дни на четвъртфиналите във Виена.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини