Седмица почивка за Циципас, надява се да е готов за Виена



12-10-2020 16:59 | Tennis24.bg

Стефанос Циципас обяви, че няма да вземе участие в турнира в Санкт Петербург, който се провежда тази седмица. Гръцката звезда се оплака от травма в крака, но изрази желание и готовност да се върне на корта за турнира във Виена, който започва на 26-ти октомври.

„Здравейте всички,

Искам да изкажа благодарности към всичките ми привърженици по света за подкрепата, която ми оказаха през последните няколко седмици по време на „Ролан Гарос“. Прекарах много позитивно времето си в Париж, на полуфиналите се раздадох максимално срещу Новак.

За съжаление, имам малка контузия в крака, направих ядрезо-магнитен резонанс за повече яснота. След консултация с моят доктор реших да се оттегля от Санкт Петербург, да си взема седмица почивка и след това да започна подготовка за Виена.

Надявам се да играя там, в Париж и Лондон (точно разбрах, че съм се класирал за турнира и ще имам възможността да защитавам титлата си от миналата година)!

Надявам се, че всички сте здрави в тези необичайни времена, и че ще се върнем скоро към начина на живот, който познаваме“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини