Pulse Fitness & Spa продължава внедряването на иновации в своите обекти



09-10-2020 09:40 | Tennis24.bg

Най-бързо развиващата се фитнес верига в България, която излезе и на международния пазар, успешно съчетава в печеливш продукт отличаващия ги дизайн и оборудването в обектите, фитнес зоните и достъпа до ултрамодерните спа центрове, които са на разположение на клиентите.

През последните 12 месеца веригата добави към своята картаоще три нови обекта, които отново се помещават на ключови локации за удобство на клиентите: Pulse Fitness Energy Club - Ринг Мол - ул. Околовръстен път 214, етаж 3; Pulse Fitness & Spa Mladost – ул.Околовръстен път 251Аи Pulse Fitness & Spa Arena Club -Винарово колело, 4-ти км.

Те от своя страна отново се отличават с несравним интериорен дизайн и чувство за комфорт по време на тренировка. Същевременно всички клубове от веригата постоянно обновяват текущата си спортна база, за да задоволят нуждите и очакванията и на най-взискателните си клиенти. Неслучайно редица известни спортни лица избират за своята подготовка и тренировка именно клубовете на фитнес веригата.

Към момента Pulse Fitness & Spa е безапелационен лидер във фитнес индустрията в България. Позицията на върха и множеството получени награди задължават веригата да предоставя постоянни нововъведения и иновации, които допринасят за по-добрата тренировка и престой на трениращите и по този начин те успявaт да задържат своето високо ниво на обслужване и оборудване.

Благодарение на партньорството си с американския гигант дизайнерски фитнес уреди Active Gym, Pulse Fitness & Spa предоставя постоянно на своите клиенти най-новите високотехнологични уреди и аксесоари. Оборудването на Active Gym се характеризира стова, че е създадено за спортуващи хора и съответства на най-високите изисквания към биомеханика, ергономичност, дълъг срок на експлоатация, висока надеждност и безопасност, както и максимални спортни постижения.

Производителите постоянно внедряват модернизация в технологиите на своите уреди и аксесоари и поддържат високия стандарт, на който са свикнали клиентите на фитнес веригата. Active Gym непрестанно следва и прилага иновациите и тенденциите в професионалните фитнес уреди и аксесоари в световен мащаб и бързо се превръща в един от най-предпочитаните брандове в сектора на фитнес индустрията. През последните няколко месеца Pulse Fitness & Spa внедри успешно на територията на своите обекти редица нововъведения, като сегаще ви запознаем с някои от тях.

1. Изключително интересен продукт е именно Хип Тръст Машината. Това е един от най-популярните и търсени фитнес уреди за тренировка на задни части, която е неизменна част от тренировката на всеки. Заседналият ни начин на живот поставя един от най-големите мускули в човешкото тяло неупотребяван, натоварвайки излишно други мускули, което причинява редица проблеми, както функционални, така и естетически.

Хип тръстът е многоставно упражнение, което ще подобри както визията на седалището, така и постиженията при силови тренировки или спринтове. При това упражнение акцентът пада върху големите седалищни мускули, натоварвайки също средните и малките мускули на седалището и мускулите на задните бедра. Насладете се на интензивна тренировка без риск от наранявания. Уредът дава възможност за разнообразие от тренировки, комбинирани с ластици или свободни тежести.

2, Друга неизменна част от тренировката са именно упражненията с гири / дъмбели, както при жените, така и при мъжете. В клубовете на Pulse Fitness & Spa можете да се насладите на тази част от тренировъчната ви програма, защото единствено в техните обекти в цяла България можете да намерите ултрамодерните, уникални и единствени по рода си гирички / дъмбели с електронен механизъм. Този уникален нов продукт ви дава възможност само с 1 уред - гира да работите с тежести между 2 и 20 / 32 кг през 4 кг, само с едно завъртане на дръжката. Регулируемите гири / дъмбели NUO Active Gymса едно удобство, което изцяло ще промени вашето посещение и комфорт по време на тренировка.

 3. Разбира се, лидерите в бранша на фитнес индустрията са помислили и за любителите на кардио тренировките и бягането като цяло. Извита бягаща пътека Tech Pro Curve е задължителна част от тяхната тренировка, защото изцяло отговаря на всички техни изисквания и очаквания. Високоинтензивната тренировка на извитата пътека е ефективен начин за постигане на максимална физическа форма и изгаряне на излишните мазнини.

Пътеката се задвижва и регулира от трениращия. Тя бързо се ускорява след стартиране и се движи със същата скорост, с която и спортистът. Ускорявайки, трениращият се премества към началото на бягащата пътека, а забавяйки се – към нейния край. Тренирайки на този абсолютно иновативен уред, вие ще постигнете поставените си цели в пълна безопасност, благодарение на ергономичната конструкция на пътеката, съдействаща за правилното положение на тялото при изпълнение на всякакъв вид упражнения. Друга възможност при нейното използване е, че може да контролирате жизнените си параметри по време на високоинтензивната си тренировка, с помощта на конзолата, получавайки данните в реално време.

Избери своята локация на www.pulsefit.bg и се увери сам!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини