Винъс и Коко Гоф отпаднаха на старта



23-08-2020 10:28 | Tennis24.bg

Американката Винъс Уилямс стъпи накриво на турнира в Синсинати, след като отстъпи със 7:5, 2:6, 5:7 на украинката Даяна Ястремска. Винъс обаче има извинителна причина за поражението, тъй като обърна глезен и не беше пълноценна почти през целия мач.

40-годишната Уилямс, която в момента е на 65-о място в ранглистата, и в първия сет имаше проблеми, където изостана с 2:4. Но все пак успя да обърне развоя и да спечели първия, но не и вторите два и така след 2 часа и 36 минути напусна турнира.

"Не съм в добро състояние и още в първия сет започнах да изпитвам болки, но успях да се справя като се фокусирам основно върху играта, каза 20-годишната Ястремска, която във втория кръг ще играе с Бернарда Пера от САЩ.

"Взех медицински таймаут във втория сет, след като първия го загубих. Но нямах избор, трябваше да се мобилизирам и да завърша, което се случи по най-добрия начин".

Фаворитката на домакините Коко Гоф, номер 50 в света, също отпадна на старта- 1:6, 3:6 от поставената под номер 13 Мария Сакари. Гоф нямаше никакви аргументи и допусна два пробива още в първия сет, след което още два и във втория.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини