Азаренка очаква тежък мач с Маша



13-05-2011 12:38 | Станко Димов

Един от най-интересните двубои от програмата на турнира в Рим при жените е този между Виктория Азаренка и Мария Шарапова. Двете ще се изправят късно днес в спор за място на полуфинал. Късно снощи Вика се наложи в три сета над Анастасия Павлюченкова и изрази надежди, че ще продължи победната серия.


„Анастасия е в много добра форма и двете направихме оспорвана битка. Радвам се, че продължавам напред. Винаги, когато играя на клей се опитвам да подобрявам представянето си. Сега ми предстои мач с Шарапова, който очаквам да е много тежък”, коментира Азаренка.

 

Подобно мнение изрази и бившата номер 1 в света. „Срещу Пеер не започнах по най-добрия начин. В хода на мача трябваше да намеря ритъма си и се радвам, че го направих. Най-важното за мен е да изиграя колкото се може повече мачове преди „Ролан Гарос”. В Мадрид направих няколко здрави битки, сега в Рим също се представям добре. Връщам си увереността, което е много важно”, увери Шарапова.


Двубоят тази вечер ще бъде доста „шумен” предвид стила на игра и крясъците, които са неизменна част от репертоара на двете опонентки. 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини