Кметът на Хасково: Тестът ми е отрицателен, стискам палци на Григор



22-06-2020 15:17 | Tennis24.bg

Кметът на Хасково Станислав Дечев сподели с последователите си във „Фейсбук“, че си е направил PCR тест за коронавирус и резултатът е бил отрицателен. Въпреки това, градоначалникът ще си остане у дома и ще спази всички  противоепидемични мерки.

Припомняме, че в началото на миналата седмица Дечев ще срещна и разговаря с Григор Димитров, който в неделя обяви, че е болен от Ковид-19.

Ето какво написа кметът на Хасково във „Фейсбук“:

"Скъпи приятели, днес бях изследван за COVID-19. PCR-тестът ми е отрицателен! Противоепидемичните мерки налагат да остана под карантина у дома, така както и всички, които са били контактни с позитивни на коронавирус.
Случващото се през последните дни показа за пореден път, че няма застраховани срещу вируса. Заразата е коварна и безпощадна. Тя не подбира кого да порази, в това число и нашите любимци, какъвто безспорно е Григор Димитров. От цялото си сърце му пожелавам бързо възстановяване и скорошно завръщане в големия спорт! И до нови срещи в #Хасково.
А на Вас, скъпи съграждани, благодаря за топлите думи и подкрепата. Моля Ви, бъдете разумни, пазете се! Спазвайте противоепидемичните мерки и се доверете на здравните власти. Всичко, което те предписват е единствено и само с цел опазване на здравето ни!
#БъдетеЗдрави“

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини