Джордже Джокович: Не знаем къде се е заразил Григор



22-06-2020 10:27 | Tennis24.bg

Директорът на тенис веригата „Адриа тур“ Джордже Джокович изрази съжаление, че Григор Димитров е болен от коронавирус, но заяви, че не знае как и къде българинът се е заразил.

„Получихме информация от мениджъра на Григор, че е бил тестван позитивно в Монако. Много съжаляваме за това. Опитахме се и спазихме всички мерки, разпоредени от правителството на Сърбия, както и това на Хърватия. Направихме всичко необходимо. За съжаление, Григор е позитивен“, каза най-малкият брат на Новак Джокович пред сръбския „Блиц“.

„Организирахме всички, които са били в контакт с Григор Димитров да бъдат тествани. В контакт съм с всички участници в „Адриа тур“, техните екипи и семейства, както и с всички доброволци и организатори на турнира. Абсолютно никой от тях няма симптоми.

Преди да дойде в Задар Григор беше в своята родина. Не знаем дали той е бил заразен там, но тествахме всички, които са били в контакт с него. Държим връзка с Григор и неговия мениджър. Надяваме се, че той ще се възстанови бързо и му желаем всичко най-хубаво“, допълни Джордже Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини