Промени в Правилата на БФТ за провеждане на тренировъчна дейност



21-05-2020 18:20 | Tennis24.bg

Българска федерация по тенис направи изменения и допълнения в Правилата на централата за провеждане на тренировъчна дейност по тенис на територията на тенис клубовете - членове на БФТ при условията на COVID-19 епидемия. Те са следствие заповеди на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и министъра на младежта и спорта Красен Кралев от 20 май 2020 г., с които се въвеждат още две облекчения в режима за практикуване на тенис в България. БФТ вече информира своите членове за направените изменения.
 
Най-важните от тези промени са:

а) считано от 20 май 2020 г. се допускат индивидуалните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика;

б) считано от 26 май 2020 г. се разрешават индивидуалните и колективни спортни занимания на закрито и открито, без състезателен характер и без публика, за деца до 18 годишна възраст;
в) въведени са конкретни противоепидемичните мерки, които следва да се спазват от:
- състезатели, треньори и длъжностни лица на тенис клубове,

- собствениците (наемателите) на закрити спортни обекти,

- персоналът на закритите спортни съоръжения и обекти.

За информация или въпроси относно прилагането на Правилата можете да се обръщате към следните лица от екипа на БФТ: Атанас Георгиев (email: naskogg@gmail.com), Мария Раденкова (email: mradenkova@bgtennis.bg) и Юлиян Михов (email: julian.mihov@pwc.com).

ПРАВИЛА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНА ДЕЙНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТЕНИС КЛУБОВЕТЕ – ЧЛЕНОВЕ НА БФТ В УСЛОВИЯТА НА COVID-19 ЕПИДЕМИЯ – СЕЗОН 2020 г.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини