Фонини се върна при старата си любов (снимка)



Фонини се върна при старата си любов (снимка)
Свързани играчи
Тагове
07-05-2020 17:31 | Tennis24.bg

Италианецът Фабио Фонини използва профила си в „Инстаграм“ за да сподели с последователите си вълнението си от факта, че отново може да тренира. След два месеца на пълна изолация тенисистът отново е с ракета в ръка, а компания на корта му прави неговата съпруга и бивша шампионка от US Open Флавия Пенета.

„В тези тревожни времена осъзнаваме колко много означава за нас нещо, когато ни го отнемат…за мен това е тенисът. Днес е специален ден. Да се завърна на корта след два месеца е нещо невероятно. Благословен съм, че мога да споделя този момент с човека, когото обичам.

Това е моята държава, моят град, моят корт, моето море. Нещо напълно нормално, но специално. Пътят към възвръщането към нормалния живот е все още дълъг, но аз винаги ще помня чувствата, които изпитах днес. Изпращам ви цялата си емоция и любов. Нека продължим да се борим заедно“, написа Фонини.

Двамата с Пенета живеят в родния град на Фабио – Арма ди Таджа, който се намира в Северозападна Италия, в близост до границата с Франция.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини