Андрееску: В Торонто е тежко, дори парковете са затворени



06-05-2020 17:33 | Tennis24.bg

Шампионката от US Open откри нов мощен инструмент, с който да работи по време на коронавирус пандемията, която блокира света в последните седмици. Андрееску, която в момента е на шеста позиция в ранглистата на WTA, спечели първата си титла миналата година, триумфирайки на силния турнир в Индиън Уелс. По-късно през сезона тя победи Серина Уилямс на финалите на надпреварите в Торонто и US Open, а на заключителния турнир на WTА контузи лявото си коляно.

В резултат на травмата Андрееску пропусна Australian Open 2020, който се проведе по план и тъкмо се канеше да се завръща в игра през март, когато тенисът беше отменен заради пандемията.

„В момента само работя“, коментира Андрееску в подкаста на „Евроспорт“.

„В Торонто е много трудно, защото дори парковете са затворени. В момента е невъзможно да играеш тенис или баскетбол, дори е забранено да седнеш на пейка. Но аз работя с ума си, колкото мога. Това е много мощен инструмент, който обичам да използвам“, коментира Андрееску.

„Не знам какво ще ни донесе бъдещето. Не обичам да губя, целта ми ще бъде да се представя добре във всички турнири от Големия шлем. Искам един ден да стана №1 в света“, коментира представителката на Канада, която през следващия месец ще навърши 20 години.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини