Ли На доволна, че смени своя съпруг-треньор



Ли На доволна, че смени своя съпруг-треньор
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
10-05-2011 03:23 | Николай Драгиев

Ли На заяви, че е доволна от решението си да смени своя съпруг като нейн треньор. В момента тя ползва услугите на треньора на Дания за Фед Къп Майкъл Мортенсен, независимо че под ръководството на нейния мъж достигна до №6 в ранглистата.

По време на Australian Open, където тя стигна до финал, Ли бе обяснила че ще обича своя треньор-съпруг, дори и той да бе "дебел и грозен".

Три месеца по-късно Ли реши да заложи на услугите на Мортенсен. Това изглежда дава ефект, тъй като тя достигна полуфинал в Мадрид на неудобния за нея клей.

"Не ми пука какво казват другите хора. Увереността ми бе на ниско ниво, затова реших да сменя треньора си," коментира Ли На пред "Ройтерс".

Китайката записа четири поредни загуби преди да реши да работи с Мортенсен.

"Имам нужда от някой, който да ме подкрепя и да ми вярва. Аз не съм млад играч и знам какво трябва да правя на корта иначе," допълни тя.

"В Мелбърн направих добър турнир, но това е само един финал. Феновете очакват да стигам финал на всеки турнир, а това е трудно."

"В Китай се изграждат нови кортове... но като цяло не е сред най-популярните спортове. Като съм вкъщи хората ме разпознават и понякога ми искат автографи. Въпреки това животът ми не се промени много," коментира още тя.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини