Вкъщи с българските тенис звезди - Тодор и Вивиан Еневи



30-03-2020 11:10 | Tennis24.bg

В период на изолация капитанът на България за Купа Дейвис Тодор Енев се включи в кампанията на Българска федерация по тенис „Вкъщи с българските тенис звезди" с послание „Обичаме тениса, можем и у дома".

Бившият рекордьор на страната ни за Купа Дейвис, 2-ри в света до 18 години непосредствено зад лидера Анди Родик, шампион на Ориндж Бол до 18 години и финалист до 14 години, а и побеждавал Виктор Троицки и Новак Джокович през 2003-та на фючърс турнир, записа част от заниманията, които прави с дъщеря си. След три месеца Вивиан ще стане на 10 години, а вече умело държи ракетата и татко й сега се грижи както за развитието на таланта й, но и за доброто настроение.

Припомняме, че вече седмица БФТ всеки ден представя какво правят водещите родни състезатели, за да съхранят здравето и спортната си форма в условията на социална изолация българските тенисисти.

В поредица „Вкъщи с българските тенис звезди" с послание „Обичаме тениса, можем и у дома" до момента се включиха Виктория Томова, Динко Динев, Александър Донски, Гергана Топалова и Петя Аршинкова. Очаквайте следващите дни на сайта и на фейсбук страницата на БФТ още видеа от лицата на българския тенис, които като модел за подражание на младите ще дадат пример на всички млади таланти и ще бъдат полезни на любителите със съвети и примери какво да правим вкъщи за здравето и за физическата си форма.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини