Временно се преустановява дейността на БНТЦ



14-03-2020 18:01 | Tennis24.bg

Със заповед на управителя на Български национален тенис център ЕООД г-н Георги Дончев, бе временно преустановена дейността на Национален ОББ Тенис Център в гр. София до 31 март 2020 г., включително. За този период се преустановяват тренировъчната, състезателната, административната и търговска дейност на територията на центъра.

Забранява се достъпът до Административната сграда и прилежащите й помещения - ресторантска част, магазин за спортни стоки, съблекални и санитарни помещения. Предприетите мерки са в изпълнение на решение на УС на БФТ от 12 март 2020 и актовете на Министерство на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта от 13 март 2020 г., с които се въвеждат противоепидемични мерки на територията на Република България до края на месец март.

Ръководството на БНТЦ ЕООД предварително се извинява за създадените неудобства на притежателите на абонаментни карти за зимния сезон и на ползвателите на тенис центъра, но с оглед на усложнената епидемична ситуация в страната, счита че предприетите действия са израз на гражданска и социална отговорност на БФТ и на екипа на БНТЦ и ще допринесат да бъде овладяна по-бързо COVID -19 епидемията и да може всички приятели на тениса по-скоро да се върнат към безрисково практикуване на любимия си спорт. "

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини