Наказателната акция на Джокович продължава



Наказателната акция на Джокович продължава
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
27-02-2020 20:18 | Tennis24.bg

Новак Джокович продължава да върви уверено към спечелването на пета титла от турнира на твърди кортове в Дубай с награден фонд 2,95 милиона долара. На четвъртфиналите сърбинът победи с 6:2, 6:2 руснака Карен Хачанов за едва 68 минути игра и очаква спокойно съперника си в спора за място на финала.

Той ще бъде излъчен от победителя от френския сблъсък между Гаел Монфис и Ришар Гаске, който е по-късно днес. Срещу Хачанов Джокович отново показва, че е майстор при играта при посрещане и спечели 28 от 49-те точки, разиграни на сервис на съперника му в мача.

За полуфиналите в турнира се класира и поставеният под номер 2 в схемата Стефанос Циципас. Гръкът загуби първия сет срещу германеца Ян-Ленард Щруф, но успя да осъществи обрат след 4:6, 6:4, 6:4 и да избегне трета поредна загуба срещу този съперник.

За място на финала Циципас ще играе с британеца Дан Евънс, който продължава със сензационното си представяне. След като по-рано отстрани Фабио Фонини и Пиер-Юг Ербер, днес Евънс се справи и с шестия в схемата Андрей Рубльов от Русия с 6:2, 7:6(9) за 72 минути игра.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини