Серина отби въпрос за Меган Маркъл и принц Хари



21-01-2020 14:39 | Николай Драганов

Серина Уилямс е шампион по много показатели, а един от тях е способността и да отвръща на въпроси, които не и харесват. Един от тях тя получи след победата си над Анастасия Потапова в първи кръг на Australian Open.


Един от журналистите в Мелбърн попита Серина дали скоро е разговаряла със своята приятелка Меган Маркъл, коятоо в момента, заедно със своя съпруг принц Хари, е в центъра на безпрезцедентен скандал, тъй като двамата решиха да се откажат от кралските си задължения и привилегии във Великобритания.


"Твоята добра приятелка, Меган Маркъл, която присъства на мачовете ти в последните два турнира от Шлема, и Хари, предприеха стъпка, която според мнозина е невероятна и историческа. Какви са твоите мисли по темата? Разговаря ли с нея", попита журналистът.


"Да... няма да коментирам по абсолютно никакъв начин нищо свързано с това. Но добър опит. Опита. Справи се добре", отвърна Серина.


Херцогинята на Съсекс и Серина Уилямс са приятели от години, много преди кралската сватба на 38-годишната Маркъл и принц Хари, на която звездата на американския тенис присъства заедно със съпруга си Алексис Оханян.


След преместването си в САЩ, Маркъл продължи да подкрепя Серина, когато може. Тя присъства на Уимбълдън през миналата година, а след това летя и до Ню Йорк за US Open.


"Меган не би могла да ми бъде по-добра приятелка. В добрите и лошите момети, винаги е била до мен и това е всичко, което искам да бъда за нея", коментира през миналата година Серина по адрес на Меган покрай Уимбълдън. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини