Кузманов: Федерацията ни плати билетите, а Гришо 7-8 вечери и 15-20 бири (видео)



14-01-2020 15:29 | Tennis24.bg

Втората ракета на България Димитър Кузманов за пореден път коментира фалшивата новина, която се завъртя в социалните мрежи преди дни. Той обясни и каква е била ролята на федерацията и на самия Григор Димитров по отношение на разходите по престоя на българския състав в Сидни за ATP Cup.

„Разходите по пътуването са поети от федерацията, а разходите на място като хотел и транспорт - от организаторите на турнира. Григор Димитров е платил 7-8 вечери с 15-20 бири, това е важно да се знае от хората. Ако не се опетни нещо хубаво и чисто, няма да сме българи. Измества се фокусът, а прославихме България и завършихме на девето място в света“, коментира Кузманов пред бТВ.

„В момента все още почивам. В следващите 2 седмици ще си бъда в България, след което ще пътувам за Барселона, където също тренирам. От 10-ти февруари започвам участие по турнири, като в началото на март месец гостуваме на Коста Рика за купа „Дейвис“. Това е много важен двубой за нас, защото при победа имаме голям шанс през септември месец да бъдем домакини на някои от най-добрите отбори“, добави още Кузманов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини