Гримът, който използват тенис звездите



Гримът, който използват тенис звездите
Тагове
08-01-2020 11:55 | Tennis24.bg

Обожавате спорта, отдадеността и стремежа, които всеки състезател въплъщава в демонстрирането на своите професионални умения. Бляскавият външен вид е нещо, което не свързваме с определени спортове, особено ако те включват физическо усилие, изпотяване или допълнителен блясък, породен от обилното потене, например.

Въпреки това, една игра, която определено носи впечатление за благородство и мистика на играча, обичана от милиони по света, е тенисът.

Нивото е особено високо на турнирите от големия шлем, когато публиката гледа под лупа всеки малък детайл както от играта, така и от визията на дамите в тениса.

С появата на социалните медии снимките се разпространяват лесно и бързо, а създаването и поддържането на личен образ е от първостепенно значение. Затова макар и незабележим, гримът, който да подчертава красивите черти на тенисистките, е неизменна част от спорта.

Лак за нокти, водоустойчива спирала, лек балсам за устни - изключително важни продукти, които са лесно достъпни от асортимента на Makeup Revolution, променят цялостната визия на тенисистките. Макар и на световно ниво в спорта, те са жени и винаги искат да изглежда безупречно. Ето кои са основните неща, без които нито една от тях не може.

Грижа за кожата за свеж финиш

Когато кожата изглежда добре, всичко изглежда добре. Използването на хидратиращ серум под обичайния овлажняващ крем помага за красивия ѝ вид и ѝ придава свеж, отпочинал и блестящ завършек. Слънцезащитата също е от първостепенно значение за тях, тъй като цяла година играят навън под вредните лъчи.

Изкуствен тен

Друг лесен трик, с който дамите на корта изглеждат фантастично, е изкуственият тен за лице. Преди употреба, кожата трябва да е добре ексфолирана. Това гарантира, че резултатът ще е без забележки, тъй като повечето такива продукти избледняват или оставят петна. Най-ценното на този тип козметика е лекотата и естествения, безупречен и водоустойчив завършек.

Матиращо покритие

За да издържи гримът през дългия мач, винаги се поставя матираща пудра. Тя не само запечатва останалия грим върху лицето, но и абсорбира излишното омазняване и предотвратява неприятния блясък. Ако кожата обикновено е предразположена към досадни мазни петна, някои спортистки предпочитат лек воал от матираща основа, за да придадат допълнителна защита. И все пак не бива да се прекалява с матиращите продукти, за да не се получи обратния ефект и вместо красив и младежки блясък, кожата да изглежда състарена.

Абсолютно безкомпромисни както на корта, така и във визията си! Всяка жена иска да изглежда добре, особено, когато е под светлините на прожекторите. Дамите в тенис средите са наясно с това и не пропускат своя ритуал за красота преди важен мач!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини