Григор разгледа новата арена в Сидни и трофея за ATP Cup (видео)



30-12-2019 10:36 | Николай Драганов

Звездата на българския тенис Григор Димитров се присъедини към елитна компания, включващата легендата Кен Розуел и съвременни звезди като Давид Гофен и Борна Чорич, за да разгледат заедно реновирания тенис стадион в Сидни. Арената носи името на Розуел и именно там България ще играе мачовете си от ATP Cup, които започват на 3 януари.


Ремонтът на комплекса, част от който е съоръжението Ken Rosewall Arena, струваше над 50 милиона долара. Най-впечатляващ за Григор Димитров се оказа новият покрив на корта. В публикувано от официалната страница на ATP Cup видео, снимано от телефона на Григор, се чува неговата първа реакция, когато влиза на корта. (видео)


"Уау, вижте този покрив! Вижте покрива! Никога не съм виждал такъв", възклива Григор. По-късно той, Давид Гофен, Борна Чорич и компания имат възможност да разгледат и трофея за победителя от ATP Cup, който в последните седмици дефилира в трите града, където ще се проведе турнира - Сидни, Пърт и Бризбън. Българинът изглежда впечатлен от него и отново вади телефона си, за да го снима. (видео)


За финал Димитров и компанията млади звезди на тениса се снимат заедно с Кен Розуел, който държи трофея. (видео)

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини