Травма в коляното тревожи Андрееску преди старта на сезона



Травма в коляното тревожи Андрееску преди старта на сезона
Свързани играчи
Тагове
13-12-2019 13:48 | Станко Димов

Бианка Андрееску изпраща най-силната година в кариерата си до момента, в която успя да спечели титла от Големия шлем – US Open, както и да приключи в Топ 5 на ранглистата. Сензацията от Канада в момента се възстановява от контузия в коляното и очаква с нетърпение следващия сезон, който трябва да започне за нея през втората седмица на януари с участие в ASB Classic в Окланд.

„Имам контузия в коляното, но не мога да кажа, че това е ужасна новина, защото нямам нужда от операция. Наистина нямам какво да кажа повече за травмата. Просто се опитвам да изпълнявам стриктно процесите по рехабилитация и се надявам, че ще бъда готова за старта на сезона“, коментира Андрееску.

„С моя отбор полагаме всички усилия да открием нещата, които допринасят за контузиите ми. Искам да имам възможно най-дълга кариера, да се боря за първото място в света един ден. Определено ще обръщам сериозно внимание на предсезонната подготовка.

Предполагам, че през новия сезон ще има малко повече напрежение върху раменете ми, защото вече съм част от Топ 5 и спечелих титла от Шлема. Това ме мотивира допълнително, а напрежението ме кара да показвам най-доброто, на което съм способна. Точно затова мисля, че изиграх най-добрите си двубои през годината когато бях под напрежение“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини