Радулова започна в Израел с две победи



19-11-2019 09:03 | Николай Драганов

Дария Радулова ( ТК "НСА", гр.София) записа победи на сингъл и по двойки на турнира за юноши и девойки от втора категория на ITF в Хайфа (Израел).

 

Радулова направи обрат и победи на сингъл с 3-6, 6-1, 6-3 представителката на домакините Лиам Овед. В турнира по двойки Радулова и Нина Раданович от Франция се наложиха със 7-6(4), 6-2 над Линда Климовичова и Никола Бартункова от Чехия.

 

Даря Шаламанова (ТК "Дема", гр.София) също започна с успех при дуетите. Шаламанова и Ева Шоу от Великобритания победиха с 6-2, 6-4 Лора Радивоевич от Сърбия и Еми Ярон от Израел. Даря е поставена под номер 16 при девойките и ще стартира срещу Ева Прокопенко от Украйна.

 

При юношите Пьотр Нестеров (ТК "Черно море Елит ", гр.Варна) отстъпи в първия кръг с 3-6, 4-6 на Мартин Кач от Белгия. Още двама българи започват утре участието си в турнира при юношите. Симеон Терзиев (ТК "Диана", гр.София), поставен под номер 8, ще играе срещу Йесе Де Ягер от Холандия. №14 Антъни Генов (ТК "Авеню", гр.Бургас) ще стартира срещу Раз Хавив от Израел.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини