Събота - ден за полуфинали в Лондон (програма)



16-11-2019 09:05 | Николай Драганов

Финалистите в тазгодишното издание на заключителния турнир на ATP за най-добрите осем тенисисти през сезона ще станат ясни днес. До финалната четворка достигнаха Доминик Тийм, Роджър Федерер, Стефанос Циципас и Александър Зверев.

 

В първия полуфинал за деня един срещу друг на корта ще излязат Стефанос Циципас и Роджър Федерер. Гръцкият тенисист спечели групата си след въртележка, от която изпадна Рафаел Надал, докато Федерер остана втори в своята. Това ще бъде четвърти мач между двамата, като швейцарецът води с 2:1 победи. Той е носител на 6 трофея от заключителния турнир, докато Циципас участва за първи път на финалите.

 

Късният мач в програмата е между Доминик Тийм и Александър Зверев. Австриецът свърши работата си още в първите два мача в групата, надигравайки съответно Роджър Федерер и Новак Джокович - постижение, което за последно в турнира се беше отдало именно на Зверев преди година, когато спечели титлата. От своя страна Саша свърши работата си срещу Данийл Медведев в последния мач, като по този начин изхвърли от турнира Надал, когото победи на старта.

 

Програма за събота:

 

Централен корт, начало 14:00 часа:

Клаасен/Винъс - Кабал/Фара

 

не преди 16:00 часа:

Стефанос Циципас - Роджър Федерер

 

не преди 20:00 часа:

Ербер/Маю - Кубот/Мело

 

не преди 22:00 часа:

Доминик Тийм - Александър Зверев

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини