Как да получим Бонус за онлайн залагания?



29-10-2019 11:16 | Tennis24.bg

Секторът на онлайн залаганията е един от най-бързо развиващите се в световен мащаб. Конкуренцията между онлайн букмейкърите е ожесточена, а това се отразява добре на клиентите, които получават все по-качествен продукт при избора си на предпочитан букмейкър. Един от главните маркетингови похвати за привличане на нови клиенти е бонусът за нови клиенти. Глобалният лидер в света на онлайн залаганията Bet365 предлага на българските си играчи щедрата оферта за Bet365 Бонус Нов Клиент. Какво обаче представлява този бонус и как бихме могли да се възползваме от него?

 

Процедурата за получаването на бонуса е бърза и интуитивна, а условията на бонуса са справедливи и лесно изпълними. Необходимо е просто да стартирате процеса по регистрация на българския сайт на букмейкъра. Това става чрез бутона „Нов Клиент“, който се намира в горния десен ъгъл на страницата. Самият процес на регистрация отнема само няколко минути време, както и последващия етап на верификация на вашата сметка. При приключването на тези две фази вече сте напълно готови да изискате и получите вашия бонус за спортни залози за нови клиенти.

 

Изискването на бонуса се осъществява чрез посещение на меню „Услуги“, подменю „Мои оферти“. Тук ще видите опцията „Изискай Бонус Нов Клиент за Спорт“. Важно е да се отбележи, че това е депозитен бонус. Тоест, необходимо е да направите квалифициращ депозит, преди да го получите. Максималният размер на бонуса е 100 лева, а минималният – 10 лева. Размерът на бонуса ще бъде изчислен на база на най-големият ви квалифициращ депозит след регистрацията на вашата сметка в Bet365. С други думи, ако направите два отделни депозита в системата, на стойности от 50 и 100 лева, се класирате за максималния бонус в размер от 100 лева. Добре е да имате предвид, че ще имате предимство в процедурата за получаване на бонуса, ако предварително сте преминали процедурата за верификация на вашата сметка. В този случай ще получите бонуса дори и да сте депозирали с алтернативна платежна опция, а не с предпочитаните от букмейкъра банкови карти или банков депозит.

 

Следващият етап за получаването на бонуса ви е натрупването на залози до необходимия размер. Bet365 бонус за нови клиенти е 100 % до 100 лева. Съответно трябва да имате осчетоводени залози за сумата на искания от вас бонус. При положение, че сте депозирали поне 100 лева и сте изискали съответстващия бонус за същата сума, следва да направите залози на обща стойност поне 100 лева. Това обаче съвсем не е необходимо да стане само с един или няколко по-големи залога. Ваше право е да направите много малки залози с обща стойност от поне 100 лева. Някои от специфичните условия при тези залози включват те да бъдат направени на минимален коефициент от поне 1.20, както и да не залагате на всички опции за дадено събитие (безрисков залог), и да не използвате функцията Кеш-аут за тези залози.

 

След като всички те бъдат осчетоводени, системата автоматично ще ви кредитира бонуса. Той е под формата на кредити за залози, с които можете да залагате като маркирате тази опция в слипа за залагане. Кредитите за залози са неизтегляеми, но печалбите от всеки залог, поставен с тях, постъпват във вашата сметка под формата на истински изтегляеми пари. Това е и най-добрата част от бонуса за нови клиенти на Bet365 – при загубен залог не губите реални пари, но за сметка на това получавате реални такива при всеки спечелен залог.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини